alsheksenheksen

Als heksen heksen

Drie blazende heksen maken zich op voor hun nachtelijk ritueel. Echter, één heks hekst niet mee. Ze krijgt de wind van voren van de andere heksen. Met bezweringen, tovertonen en heksenbrouwsels proberen ze de valse heks weer op het heksenpad te krijgen. Maar dan gebeurt er iets dat zij in hun heksendromen niet konden voorspellen…. De spannende kindervoorstelling ‘Als heksen heksen…’ wordt gespeeld door Dividivi3

Dividivi3

Dividivi3 bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Paloma de Beer (hobo) en Ilse Eijsink (klarinet). Zij vormen een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Met volle teugen genieten zij van het ontwikkelen en uitvoeren van bijzondere muzikale projecten en concerten waarbij ze al hun creatieve en artistieke vaardigheden kunnen aanspreken. Maar ook van hun reguliere concerten maken zij iets bijzonders. Programma’s stellen zij samen rondom een thema waarbij ze tijdens hun optredens mondelinge toelichting geven. Zo weten zij als geen ander door humor en bevlogenheid hun publiek aan zich te binden en te betoveren.

Dividivi3 speelt voornamelijk klassieke muziek, maar ze maken graag uitstapjes naar andere muziekstijlen, zoals tango en jazz. De muziekstukken die zij uitzoeken zijn meestal niet geschreven voor de instrumenten waarop ze spelen. Daarom arrangeren ze zelf hun muziekstukken. Van een pianostuk of een strijkersstuk maken ze moeiteloos een arrangement voor het blazerstrio.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search