Trio 42

CityProms

Trio 42

29 jun 2014 11:30 uur

Plaats: On Tour en CityProms Leeuwarden

Bezoek de website van de artiest

Trio 42 swingt de pan uit!

Hoofdact van CityProms on Tour is trio42. Dit Nederlands kamermuziekensemble wordt gevormd door jonge, bijzonder getalenteerde muzikanten die al verschillende prijzen wonnen. Het trio wordt gevormd door drie jonge, zeer talentvolle musici: Remy van Kesteren, Merel Vercammen en Christiaan van der Weij. Zij geven kamermuziek een nieuwe en verfrissende impuls met samenspel waar de passie en het plezier vanaf spatten.

Originele samenstelling

“Het trio bestaat uit een harpist, een saxofonist en een violist. Dat is een originele samenstelling, want het zijn instrumenten die je normaal niet bij elkaar zoekt”, vertelt festivaldirecteur Margot Hoiting. “Briljant samenspel en het swingt de pan uit!”

Remy van Kesteren

Remy van Kesteren, harpist van trio42, is in december 2009 uitgeroepen tot Jong Muziektalent van het jaar. Hij is één van de grootste harptalenten van dit moment. Zowel nationaal als internationaal heeft Remy prestigieuze prijzen en concoursen gewonnen. Op vijftienjarige leeftijd speelde hij in Carnegie Hall te New York en bij de doop van Prinses Amalia.

Meer informatie

www.trio42.nl

24 mei Drachten

7 juni Dokkum

14 juni Franeker

20 juni Kollum

21 juni Joure

29 juni Leeuwarden

City proms