James Oesi

CityProms

James Oesi

24 jun 2017 12:00 uur

Plaats: Catshuis


24 jun 2017 13:00 uur

Plaats: Fire café


24 jun 2017 16:15 uur

Plaats: Neushoorn


Bezoek de website van de artiest
Bezoek de Facebook Fanpage

Hij trad al op in Shanghai, New York, Londen en Amsterdam. De Zuid-Afrikaanse contrabassist James Oesi in 2012. James Oesi studeerde na een opleiding in Moskou af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een 10 en een medaille voor beste eindexamen van het jaar. James is sinds 2001 actief in het bespelen van de contrabas, met extra aandacht voor de composities van Bach.

Anders dan anders…

De contrabas zie je meestal als onderdeel van een orkest in de klassieke muziek. James speelt de contrabas juist als solo instrument. Op het programma staat een mix van stukken van Bach, getranscribeerd voor de contrabas en moderne muziek.

Het CityProms festival heeft een mooie ongedwongen sfeer waarin iedereen de mogelijkheid krijgt om op zijn eigen manier van de muziek te genieten. Vorig jaar speelde ik ook op het festival, en dat was erg leuk!

James Oesi

Voorprogramma

Ter promotie van het CityProms Festival is James Oesi op zaterdag 17 juni van 11.00-17.00 uur in Harlingen aanwezig bij het Entrepotgebouw aan de Dokkade in Harlingen.

Tijdens het festival

Zaterdag 24 juni is James tijdens het Festival te beluisteren op diverse locaties in Leeuwarden. Zie tijden en locaties boven.

 

City proms