Lisa Jacobs & String Soloists

CityProms

Lisa Jacobs & String Soloists

24 jun 2017 13:30 uur

Plaats: Gerechtshof

Bezoek de website van de artiest
Bezoek de Facebook Fanpage

Een strijkorkest dat zonder dirigent werkt en zodoende wordt het repertoire eigenlijk veel meer benaderd op een kamermuzikale manier.

Daarnaast staan in de programma’s vaak werken van minder bekende componisten of werken van zeer bekende componisten die weinig uitgevoerd worden, die volgens The String Soloïsts het juist enorm verdienen vaker gespeeld en gehoord te worden! Dat in combinatie met een superleuke jonge groep internationale topmusici met een ongekend speelplezier, maakt hen wie ze zijn.

Waarom is CityProms anders dan andere Festivals?

Cityproms heeft in haar nu 7-jarig bestaan een onuitwisbare voetprint in de noordelijke regio achtergelaten. Bijzonder is dat het festival niet alleen een prachtige keur aan muziek laat horen, maar de muziek bovendien ook letterlijk naar de mensen toebrengt. Zoals bij Embrace. Daarnaast staat de jeugd (onze toekomst!) en educatie ook hoog op de prioriteitenlijst van het festival, waardoor er ook een vruchtbare grond wordt gecreëerd voor het publiek en de artiesten van morgen! – Lisa Jacobs

En of je nou hardcore klassiek liefhebber bent of niet, bij CityProms vindt ieder oor een gepast optreden!

Programma

Lisa & the String Soloists gaan onder meer zonnige muziek uit Italie spelen van Locatelli en vurige Zuid-Amerikaanse klanken laten horen van Piazzolla. Bovendien wordt het publiek verrast met een zelden uitgevoerd vioolconcert van Haydn!

City proms