Project128

CityProms

Project128

24 jun 2017 23:59 uur

Plaats: Neushoorn


25 jun 2017 01:00 uur

Plaats:


Bezoek de website van de artiest
Bezoek de Facebook Fanpage

Be synced @ Neushoorn!

Kom zaterdagnacht 24 juni naar poppodium Neushoorn voor een exposure of acts, arts & techno/acoustic music! Diverse kunstvormen – waaronder dans, beeld, design en theater – smelten samen met een technobeat van 128 bpm. Laat je verrassen door improvisaties van studenten van de opleiding D-drive en lokale artiesten. Techno muziek en akoestische muziek worden gemixt. Dans en beweeg op grooves die je nog nooit eerder hebt gehoord. De scheiding tussen verschillende muziekgenres vervaagt en versmelt in een nieuwe muziekvorm die zich vloeiend beweegt tussen klassiek, pop, jazz, rock, dance, folk en alles wat daar tussenin zit.

Sync’d presenteert een geheel nieuw genre dat dansbaar en energiek is!

In alle zalen vinden acts plaats die achter elkaar maar ook tegelijk plaatsvinden. Je zult voortdurend het gevoel hebben ‘gesynced’ te zijn en deel uit te maken van een grotere groove. Klinkt je dit nog wat vaag in de oren? Sync’d is een belevenis die je niet mag missen. Laat je zaterdagnacht verrassen in poppodium Neushoorn!

Sync’d is een samenwerking tussen Project 128, studenten van de D-Drive opleiding Friesland College, Influenza en diverse lokale artiesten.

Over Project 128

project 128 cityproms

Project 128 @ CityProms festival 2016

Project 128 begon in 2013 als een project van twee hedendaagse kamermuziekensembles uit Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat ze iets nieuws aan het maken waren en wilden ze verder als zelfstandige band met een totaal nieuw geluid en de ambitie een nieuwe genre te creëren. Zij spelen eigen composities, want naast het spelen, schrijven en arrangeren zij ook hun eigen nummers. De live acoustic/electric techno band bestaat uit de volgende leden: Anna voor de Wind (clarinet), Jellantsje de Vries (viool), Bence Huszar (cello), Pascal Meyer (synthesizer), Yu Oda (live electronics).

Meer info over of meedoen aan dit project: Sync’d

Wat vindt Sync’d leuk aan CityProms?

“Jullie staan voor alles open!” – Pascal Meyer (synthesizer)

City proms