Stéphanie Huang

CityProms

Stéphanie Huang

28 jun 2014 10:30 uur

Plaats: Stadhouderlijk Hof en Prinsentuinkoepel


28 jun 2014 13:30 uur

Plaats:


Bezoek de website van de artiest

Jonge cellisten op CityProms

In samenwerking met het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog presenteert CityProms de optredens van Wytske Holtrop en Stéphanie Huang. Zaterdag 28 juni staan deze jonge, bijzonder getalenteerde cellisten op CityProms. Beiden musici studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Wytske en Stéphanie worden tijdens CityProms begeleid door pianiste Katsura Mizumoto. Ze zullen onder andere werken spelen van Strauss, Schubert en Rachmaninov.

City Proms is een samenwerking aangegaan met het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog. In deze samenwerking ligt de focus op een uitwisseling van jong talent.“Prachtig dat we een samenwerking hebben waarin we jong talent zo’n mooi podium in Leeuwarden kunnen bieden”, aldus Georges Mutsaerts, zakelijk directeur van het Festival Jong talent op Schiermonnikoog.

Stéphanie Huang (1996) begon op 4-jarige leeftijd met het spelen van cello. Ze speelde op 13-jarige leeftijd samen met het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië en twee jaar later met de Kamerfilharmonie van Vlaanderen. Sinds 2012 studeert Stéphanie aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel in de klas van Jeroen Reuling.

City proms