Het festival

CityProms

Het festival

Festivalkrant (pdf) | Blokkenschema

Ervaar de kracht, schoonheid en veelzijdigheid van klassieke muziek tijdens de zevende editie van het CityProms festival! Kom van 23, 24 en 25 juni een weekend lang cultureel genieten in Leeuwarden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen. CityProms is voor jong én oud!

Ontdek dat klassieke muziek niet saai is, maar juist opwindend, ontroerend en meeslepend kan zijn. Ervaar de combinatie van klassieke muziek met populaire muziek (cross-over) en dans- en theatervoorstellingen. Het festival is voor liefhebbers van klassieke muziek, maar ook voor mensen die nog weinig met deze muziekvorm hebben!

Margot Hoiting, stichting CityProms Leeuwarden

De entree van het festival is geheel gratis! Om dit te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren en donateurs. Uw steun is dan ook zeer welkom! Wilt u weten op welke locaties de optredens plaatsvinden en wat er op horeca gebied aanwezig is? Kijk dan onder Praktische info.

Een sfeerimpressie:

Programma en artiesten

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma met artiesten en deelnemers van Friese, nationale en internationale bodem. Bekijk alle artiesten en deelnemers.

Sponsoren

Zonder onze sponsoren zou het festival niet mogelijk zijn! Bekijk alle sponsoren

City proms