Praktische info

CityProms

Praktische info

Het CityProms festival laat ieder jaar het laatste weekend van juni de Leeuwarder binnenstad bruisen, tintelen en spetteren! Kom ook genieten van muziek en cultuur!

Blokkenschema | Festivalkrant

Locaties

De concerten en optredens zijn op verschillende plekken in de binnenstad van Leeuwarden. Het kloppend hart van het Festival is vanaf 2017 op het Wilhelminaplein.Entree gratis button

Entree

De entree is voor alle concerten en optredens geheel gratis! Het CityProms festival wordt financieel mogelijk gemaakt door onze sponsoren en donateurs.

Openbaar vervoer

Tijdens het CityProms festival is het erg druk in de binnenstad. Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar de stad te komen, zodat je niet lang hoeft te zoeken voor een parkeerplaats in de drukte. Leeuwarden is zowel met de trein als bus vanuit veel richtingen goed bereikbaar. Onder het Wilhelminaplein (zaailand) en Oldehoofsterkerkhof is een parkeergarage.

Horeca

Naast alle mooie concerten en optredens is er tijdens het festival natuurlijk ook een goed aanbod aan eten. U kunt terecht bij onze foodcorner op het Wilhelminaplein.

City proms