Deel

Gezocht: creatieve artiesten voor multidimensionaal spektakel tijdens CityProms 2017 in Neushoorn

vrijdag 03 maart 2017 Nieuws

Muzikanten, dansers, film- en theatermakers en andere creatievelingen  OPGELET! Ben jij die onmisbare schakel in het grotere geheel? Tijdens de zaterdagnacht van het CityProms festival willen we een “cross-over” spektakel uitvoeren in de Neushoorn. Klassieke muziek en elektronische dancemuziek worden gemixt met elkaar én met dans, film, theater en…. bedenk het maar! 

Ben jij die onmisbare schakel in het grotere geheel?
Onder het samenwerkingsverband Sync’d wil CityProms de komende tijd verschillende disciplines bij elkaar brengen. Er wordt onder meer samengewerkt met project 128, D’Drive en Influenza. Alles zal letterlijk met elkaar samenvallen in de tijd: muziek, dans, beelden… Er is van alles mogelijk! Wat te denken van een poppenspel in combinatie met een metalband dat op zijn beurt weer samenklinkt met elektronische muziek, overgewaaid vanuit een andere zaal… Je kunt het zo gek niet bedenken. De ‘optredens’ in de verschillende ruimtes staan prima los van elkaar, maar zijn tegelijk ook onderdeel van een eenduidig geheel.

Wij zoeken jou!
Ben jij creatief, heb je inspiratie en ideeën voor een eigen onderdeel of wil je meedoen als muzikant of danser? Ga samen met vele anderen de uitdaging aan om van dit experiment een grootste belevenis te maken! We zoeken ook 100 dansers voor een speciaal onderdeel van de avond. Het ‘spektakel’ vindt plaats op zaterdagnacht van 23.30 uur tot 3.30 uur zondagochtend. Er wordt alleen op de dag zelf gerepeteerd, dus de voorbereidingstijd kan heel kort zijn.

Geef je op voor Sync’d door te mailen naar een van onderstaande mailadressen:

Voor meer informatie mail: festival@cityproms.nl

Bekijk ter inspiratie: