Deel

Festival

Het CityProms festival is het grootste driedaagse klassieke muziekfestival van het Noorden. Het festival laat jaarlijks het laatste weekend van juni de historische binnenstad van Leeuwarden bruisen, tintelen en spetteren. Klassieke muziek wordt gecombineerd met populaire muziek en podiumkunsten.

Kom 28, 29, 30 juni en 1 juli 2018 genieten van klassieke muziek en cultuur!Bezoek de festival website

Alle activiteiten van de stichting worden zichtbaar tijdens het festival

Naast luisteren en beleven, kun je lezingen en een symposium bijwonen. Samen met musici, studenten en wetenschappers delen we onze kennis over klassieke muziek en de betekenis ervan voor de samenleving. De bedoeling van dit alles? Iedereen die er nog niet bekend mee is, te introduceren in de magische wereld van klassieke muziek en muziektheater!

Tienduizenden bezoekers ervaren de kracht van klassieke muziek

Het festival is zowel voor liefhebbers van klassieke muziek als voor mensen die nog weinig met deze muziek hebben. Ontdek dat klassieke muziek niet saai is, maar opwindend, ontroerend en meeslepend kan zijn!

Festival 2018

Kom op 28, 29, 30 juni en 1 juli een weekend lang cultureel genieten! Ervaar de kracht en schoonheid van klassieke muziek tijdens het CityProms festival.