Deel

De Stormruiter biedt podium voor amateurzangers

vrijdag 22 december 2017 Nieuws

stormruiter-biedt-podium-voor-amateurzangersDe Stormruiter, hét theaterspektakel van LF2018, zoekt ervaren amateurzangers. De zangers en zangeressen spelen de Friese bevolking in dit indrukwekkende verhaal over de eeuwige strijd tegen het water.

Volwassen mannen en vrouwen in diverse leeftijden kunnen zich aanmelden voor de audities. In totaal zijn er 24 koorleden nodig, zes per stemsoort. De audities vinden plaats op zondag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur in WTC Expo Leeuwarden. Het is ook op deze locatie waar in september en oktober 2018 De Stormruiter speelt.

Tijdens de auditie mogen zangers twee aria’s/liederen ten gehore brengen, waarvan één een opera of musical moet zijn. Er is een pianist aanwezig die de stukken muzikaal begeleidt, maar het is ook mogelijk om een eigen pianist mee te nemen.

De repetities voor, en de uitvoering van De Stormruiter vinden plaats in de periode van 30 juli tot en met 7 oktober 2018. Er vinden voorafgaand aan de repetitieperiode nog een aantal sessies plaats ter voorbereiding. Er is naast reiskosten een vergoeding beschikbaar.

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar audities@destormruiter.nl. Zij krijgen vervolgens een aanmeldingsformulier. Inschrijving voor de audities sluit op 31 december 2017.

Meer informatie en de exacte repetitie- en uitvoeringsdata staan op www.destormruiter.nl/nieuws/werving-koorleden.