Praktische informatie

Het CityProms festival laat ieder jaar het laatste weekend van juni de Leeuwarder binnenstad bruisen, tintelen en spetteren! Kom ook genieten van muziek en cultuur!

Locaties

De concerten en optredens vinden plaats op verschillende plekken in de binnenstad van Leeuwarden. Het LC Hoofdpodium op het Wilhelminaplein is het kloppend hart van het festival. Entree is gratis.

Entree

De entree is voor alle concerten en optredens gratis! Het CityProms festival wordt financieel mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Openbaar vervoer

Tijdens het CityProms festival is het erg druk in de binnenstad. Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar de stad te komen, zodat je niet lang hoeft te zoeken voor een parkeerplaats in de drukte. Leeuwarden is zowel met de trein als bus vanuit veel richtingen goed bereikbaar. Onder het Wilhelminaplein (Zaailand) en Oldehoofsterkerkhof is een parkeergarage.

Horeca

Naast alle mooie concerten en optredens is er tijdens het festival natuurlijk ook een goed aanbod aan eten. Je kunt terecht bij onze foodcorner op het Wilhelminaplein.

Start typing and press Enter to search