Zaterdag 24 juni 2023 is het tijd voor FutureProms

Jullie, jeugdorkesten en verenigingen, nemen de stad Leeuwarden dan over. Het festival staat dit jaar in het teken van Water. Door de hele binnenstad zijn er concerten, installaties en muziektheater voorstellingen in en rondom de grachten en fonteinen, gemaakt en gegeven door jullie.

Samen met een professionele musicus, kunstenaar of componist ga je aan de slag en maak je een concert, voorstelling of installatie over en met water.

Hoe gaat het in z’n werk?

Als jullie het leuk vinden om mee te doen aan deze grote happening schrijf je je in met je orkest. Dan ga ik, Irma, in gesprek met jullie over wat jullie willen presenteren en hoe dat in FutureProms past, samen zoeken we een professional uit die jullie nog meer kan inspireren en jullie kan helpen een plan te maken.

Jullie gaan keihard aan de slag en op zaterdag 24 juni geven jullie een voorstelling als onderdeel van FutureProms. Fulkaan, talentontwikkelaar voor jonge blazers, strijkers, slagwerkers en zangers in Friesland, zal erbij zijn en speciale gouden en zilveren tickets geven aan de musici die bijzonder opvallen door hun performance. Met deze tickets kun je naar de Fulkaan Summerschool.

Compositietalent en podiumbeesten

We gaan op zoek naar compositietalent en podiumbeesten. Deelname kost 100 euro. Daar krijg je veel voor terug. Want naast het optreden en de professionele begeleiding, geven we drie bijzondere musici/artiesten een prijzenpakket op maat. Dat kan een compositie workshop aan een conservatorium in Nederland zijn, een online cursus van Cheryl Porter, een masterclass van een topdocent, of een interview met een bijzonder musicus die speelt op festival CityProms.

Doe mee en geef je op:

Dat kan door mij een e-mail te sturen via: irma@cityproms.nl

Ik hoop je snel te spreken!

groeten Irma Kort, artistiek leider FutureProms en CityProms.