Met Arriva’s dagkaart voordelig naar CityProms

 In Actueel, CityProms 2021

LEEUWARDEN Arriva sluit als partner van cultuur aan bij het CityProms Festival. Vanaf vandaag is de CityProms-dagkaart verkrijgbaar. Met deze dagkaart kan vanuit de gehele provincie Fryslân gereisd worden van en naar het gratis festival. CityProms is van 2 tot en met 10 oktober, op verschillende podia in Leeuwarden.

CityProms is een festival waar klassieke muziek de boventoon voert. Naast vaste gast Noord Nederlands Orkest treden onder andere Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Camerata RCO, Marinierskapel en Circus Charms van de bekende broertjes Frank en René Groothof (een van de vele kindervoorstellingen) op. Een deel van het programma is samengesteld door de internationaal bekende componist Johan de Meij.

Er doen bekende musici uit binnen- en buitenland mee en er is een optreden van dak- en thuislozen, musici met een beperking en nieuwkomers. Milfred Hart, regiodirecteur van Arriva laat weten: “Wij brengen bezoekers graag in onze bussen of treinen naar dit mooie evenement. Met onze CityProms-dagkaart kan dat bovendien extra voordelig. De doelstelling van de organisatie, om muziek bereikbaar te maken voor iedereen, spreekt ons erg aan.”

Vanaf vandaag rijden er twee stads- en tien streekbussen met CityProms-bestickering door de provincie. Op beeldschermen in bussen en treinen is informatie te vinden over de CityProms. Met de speciale CityProms-dagkaart kunnen 2 volwassenen (met maximaal 3 kinderen) voor 15 euro naar het festival, en terug. Festivaldirecteur Margot Hoiting is verheugd over de steun van Arriva: ”Het vervult ons zelfs met trots dat een grote organisatie als Arriva het belang van ons festival onderkent.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search