Powered by EMBRACE Nederland

EMBRACE Nederland ontwikkelt innovatieve muziekprogramma’s die het welbevinden van kwetsbare mensen bevorderen. Dat zijn ouderen in verzorgings- en verpleeghuizen, (eenzame) ouderen die thuis wonen, dementerende ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Professionele en amateurmusici geven uitvoering aan onze muziekprogramma’s. Voor begeleiders, mantelzorgers en zorgmedewerkers verzorgen wij trainingen om muziek in te zetten in de dagelijkse (zorg)praktijk.
Lopende projecten zijn de Workshops ‘Muziek & Dementie’ en Inclusief muziektheater ANDERS!.

EMBRACE Nederland en het Festival

Innovatieve projecten op het gebied van welzijn, zorg en educatie hebben altijd een grote rol gespeeld in de programmering van CityProms. Deze maatschappelijke tak van CityProms is in 2016 opgegaan in een eigen stichting. Alle deze projecten worden nu uitgevoerd onder de vlag EMBRACE Nederland. Het Festival en EMBRACE Nederland zijn en blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden.

CityProms als multiplatform

Ieder jaar weer zijn naast klassieke muziek als cultureel entertainment de podia van het CityProms Festival een ‘multi-platform’ voor alle projecten en activiteiten op het gebied van welzijn en educatie. Daar laten wij u zien wat EMBRACE Nederland doet voor mensen met beperkingen.

EMBRACE Nederland

Lanen 64

8861 CE  Harlingen

T   +31 (0) 517 43 44 12

E   info@embracenederland.nl

W  embracenederland.nl

Start typing and press Enter to search