Over reserveren en de coronacheck

De toegang tot CityProms is gratis. Je kunt dus bij alle concerten gewoon naar binnen. Als je zeker wil zijn van je plek, raden we je aan om te reserveren. Voor de openluchtconcerten op het Wilhelminaplein kun je voor vrijdag 8 oktober, zaterdag 9 oktober en zondag 10 oktober een dagkaart reserveren. Voor alle andere concerten kun je per voorstelling reserveren. Per persoon mag je 4 kaarten bestellen. En nogmaals: deze zijn GRATIS. Hier vind je informatie over alle artiesten en hier vind je het Blokkenschema.

Uitzonderingen reserveerknop per artiest of evenement

Reserveren voor artiest of evenement kan via de eerste rode knop op deze pagina. Een aantal evenementen zijn hiervan uitgezonderd.

Voor deze concerten/evenementen reserveer je via de artiestenpagina:

Uitleg dagkaarten

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober zijn onze concerten op het Wilhelminaplein. Reserveer hiervoor je dagkaarten. Neem deze dagkaart (uitgeprint of op je telefoon) mee en laat deze voor binnenkomst op het festivalterrein ‘Wilhelminaplein’ zien. Je krijgt dan een polsbandje. Als je alle dagen (8, 9 en 10 oktober) wil komen, moet je dus 3 dagkaarten reserveren. Ook hier geldt dat je maximaal 4 per persoon mag reserveren. Je kunt natuurlijk zonder reservering naar het Wilhelminaplein komen. Je bent dan niet zeker van een plek. We raden je dus aan om te reserveren.

Coronatoegangsbewijs

Voor binnenkomst vragen we je om je coronatoegangsbewijs laten zien. Ook kan er om je legitimatie gevraagd worden.  Dat geldt dus voor ALLE concerten. Binnen én buiten (Wilhelminaplein).

Hoe installeer ik de CoronaCheck-app?
Open de CoronaCheck-app op je telefoon om je coronatoegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl/print om een papieren versie te printen. Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl  of bekijk de instructievideo. Hulp nodig bij het installeren van de CoronaCheck-app? Neem dan contact op met de helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (gratis) of per e-mail helpdesk@coronacheck.nl.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar marketing@cityproms.nl

Start typing and press Enter to search