Water, we hebben het nodig om te leven, maar het kan ook levensgevaarlijk zijn. Het is onzichtbaar, maar je voelt zijn aanwezigheid altijd. Water spiegelt, maar kan ook vervormen. Water kan flexibel en zacht zijn, maar het kan ook rotsen breken. Het kan ijskoud zijn en stomend heet. Kortom, water is fascinerend, veelzijdig en een beetje ongrijpbaar. Een prachtig thema om mee te spelen in een muziektheatervoorstelling waarin diversiteit en eigenheid centraal staan. Water is anders en Anders! gaat dit jaar over water.

Met het programma Anders! zetten we als Embrace Nederland de kracht van de creativiteit in. Dit doen we voor een groep waarvan bekend is dat ze een verhoogd risico lopen op isolement en eenzaamheid. Een groep die vaak niet de kans krijgt om mee te doen, maar bij ons wel.

Anders! is voor alle deelnemers, professionele makers en musici en amateurs, een ontdekkingstocht. Een creatieve reis waarin ze zichzelf en de ander beter leren kennen en begrijpen. Die reis is de grootste meerwaarde van het programma, maar deze is niet compleet zonder een aantrekkelijke bestemming: een voorstelling voor publiek.

Aanwezig zijn bij het laatste stukje van deze bijzondere reis? Kom dan op vrijdag 23 juni langs in De Harmonie.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Dat kan via info@embracenederland.nl

 

Credits Anders 2023

RegieMees van den Bergh

Ensemble
Philip Curtis 

Dans 
Marleen Boomsma
Anne Kingma
Inge Rodenhuis
Floor van der Want
Tialda Goodijk

Muziek 
Jostein van der Zee
Remi AadriaanszLoïs van Malensteijn

Onbeperkt EnsembleFluit; Margriet Roorda, Mark Visser, Gérard Klaren Metallofoon; Tiny Sypersma Oceandrum; Fred Dommershuijzen Rainmaker; Marja Modderman Chimes; Trisia DommershuijzenIPad; Jacob Jongschaap, Sam RavenXylofoon; Bonny van Zwol en Merije Luinenburg 

en:

Gitaar, toetsen: Stephan Mooibroek Viool, toetsen: Remi Adriaansz Fluit: Fiona van der Marel

Taal
Aagje Gerrits 

Marjan Tjepkema 
Peter Sijbenga 

Productie-ondersteuning Julius Jonker