Zaterdag 9 oktober 10.30 -11.00 en 11.30 – 12.00 uur
dbieb Leeuwarden

Tim op de Tegels (2+)

Tim maakt, zittend op een stapel stenen, een reis door de stad. Tim doet precies wat papa zegt, maar wat gebeurt er als de tegels gaan verhuizen? Samen met de peuters wordt het verhaal actief en muzikaal beleefd. Deze voorstelling is voor peuters vanaf twee jaar en wordt uitgevoerd door drie leden van het Noord Nederlands Fluit Collectief: Berthe Haringsma, Anke Drentje en Wietske Zoethout.

De voorstelling is gebaseerd op het boek  Tim op de Tegels geschreven door Tjibbe Veldkamp met illustraties van Kees de Boer. (Van Goor/Uitgeverij Unieboek /Het Spectrum bv Amsterdam)

Over het Noord Nederlands Fluit Collectief

Het Noord Nederlands Fluit Collectief bestaat uit tien professionele fluitisten. Als stichting heeft het NNFC het doel om de fluit te promoten en bevorderen. Dat gebeurt met muzikale, kunstzinnige, educatieve en multidisciplinaire voorstellingen, concerten en workshops. Voor alle leeftijdscategorieën in Noord-Nederland en daarbuiten. Bij muziekscholen ontwikkelt het collectief daarnaast educatieve programma’s en concerten.

Na CityProms:

Op basisscholen in Noord Nederland spelen we onze educatieve voorstellingen: Drie eendjes gingen wandelen…., De gelaarsde kat….
Op peuterzalen in Noord Nederland: Tim op de tegels

12 februari 2022, Pelikaankerk Leeuwarden:
Voorstelling Contemplatie; een intieme voorstelling waarin dans en muziek elkaar ontmoeten, in een sfeer die uitnodigt tot reflectie en bezinning…

April: fluitdag rondom muziek en instrumenten van wijlen Jelle Hogerhuis, collega fluitist en fluitbouwer

5 juni 2022: Vogelfestival Lauwersoog, Drie eendjes gingen wandelen…

Het programma:

Tim op de tegels, door het Noord Nederlands Fluit Collectief

Datum, tijd en plaats
Datum: Zaterdag 9 oktober
Aanvangstijd:

  • Eerste voorstelling 10.30 – 11.00 uur
  • Tweede voorstelling: 11.30 – 12.00 uur

Locatie: dbieb, Leeuwarden

Related Projects

Start typing and press Enter to search