revolve-artiestenpagina

Revolve

Revolve is opgericht in 2016 en bestaat uit vier musici met verschillende muzikale achtergronden. De muziekgroep speelt muziek op het snijvlak van klassiek, jazz, pop en wereldmuziek. Door deze combinatie van stijlen klinkt de muziek van Revolve als een muzikaal prentenboek, waarin je steeds weer kunt bladeren en altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Achtergrond

Het bijzondere van Revolve is dat er niet één muziekstijl gespeeld wordt, maar verschillende stijlen met elkaar verweven worden binnen één concert. Buiten Revolve zijn de musici werkzaam in het Residentie Orkest in Den Haag, als docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en in diverse ensembles. Uitgebreide biografieën per musicus zijn hier te vinden.

‘Het dagboek van de tijd’ is de debuutvoorstelling van Revolve. Het is een spannend en virtuoos concert in een verhaal, een muzikale en poëtische tijdreis met De Tijd zelf als gids. Stemmen worden instrumenten, instrumenten worden vertellers. Filosofische teksten omlijsten de muziek en belichten de verschillende kanten van De Tijd, als onontkoombaar onderdeel van het menselijk bestaan en van muziek.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search