Het team stelt zich voor/organisatie

Het kernteam bestaat uit: 

 

Tjeerd van Bekkum

Directeur-bestuurder CP sinds november 2018, zakelijk leider CP sinds februari 2021.

Andere werkzaamheden: directeur Tjeerd van Bekkum Consultancy en coaching; directeur-bestuur Stichting Welcome to the Village, coach: loopbaan en “on the job” strategisch niveau.

Voormalige werkzaamheden: CEO Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad 2018; burgemeester Gemeente Smallingerland en voorheen Gemeente Marum; wethouder Gemeente Berkel en Rodenrijs; adviseur Staatssecretaris Ministerie Verkeer en Waterstaat; ambtenaar Ministerie van verkeer en waterstaat; beleidsmedewerker VVD-tweede kamerfractie.

Persoonlijke motivatie: Culturele ontwikkeling voor iedereen is voor mij de basis voor wat ons als mensen verbindt, laat groeien en bloeien. Hieraan werken, doorontwikkelen en de brug slaan tussen de mensen en “systemen” is mijn kracht en drijfveer.

 

Irma Kort

Artistiek leider CP sinds november 2022

Andere werkzaamheden: docent, tutor, onderzoeksbegeleider, professional integration coach & onderzoeker bij Het Koninklijk Conservatorium Den Haag; docent, programma ontwikkelaar bij De School voor Jong Talent (Koninklijk Conservatorium); manager en docent bij ‘Ukkieconcertjes’. 

Voormalige werkzaamheden: achtergrond voormalig werk: solo Hoboïst bij Het Balletorkest;  hoboïst bij Het Nederlands Blazers Ensemble; hoboïst bij Het Martin Fondse Orchestra.

Persoonlijke motivatie: ‘Het verbinden van professionals aan amateurs en hun publiek en een programma creëren waarin iedereen meedoet en een podium kan krijgen vind ik een bijzondere opdracht waar ik met veel plezier invulling aan geef.’

 

Jan Gaastra

Producent CP sinds 2010

Andere werkzaamheden: producent van tal van evenementen en producties in veelal de gemeente Leeuwarden en provincie.

Voormalige werkzaamheden: Bevrijdingsfestival Fryslân, Liet en Liet internationaal, De Reuzen van Royal de Luxe (LF2018), Cie Carabosse, Frozen Land en Welcome tot he Villagge (beginjaren)

Persoonlijke motivatie: ‘Als je wilt dat het bruist moet je niet stil blijven zitten. Ik ben blij dat ik mijn steen kan bijdragen aan de extra franje in mijn eigen stad. En dat doe ik elk jaar met een geweldig team van technici, podiumbouwers en beveiligers.’

 

 

Radboud Droog

Coördinator Marketing en Communicatie sinds 2022

Andere werkzaamheden: verslaggever bij o.a. Leeuwarder Courant; freelance-tekstschrijver; communicatieadviseur bij Dans op Recept en Kunst in je Buurt; mede-eigenaar van bedrijvenverzamelgebouw.

Voormalige werkzaamheden: woordvoerder Leeuwarden-Friesland Europese Culturele Hoofdstad 2018; auteur verschillende (sport)biografieën; eindredacteur bij Leeuwarder huis-aan-huiskrant. 

Persoonlijke motivatie: ‘Muziek moet voor iedereen bereikbaar zijn. Dat vind ik een mooie gedachte. En daarom spreekt het mij erg aan dat CityProms gratis is. Voor alle bezoekers, groot en klein.’

 

 

Simon Vlas

Vrijwilligerscoördinator en medewerker Marketing en Communicatie

Andere werkzaamheden: online marketing, grafische vormgeving, websitebouw, contentbeheer websites, fotografie, video voor uitvaartondernemers, crematorium, financieel adviseur, trainings en managementondersteuning. Als vrijwilliger bestuurslid communicatie en PR, vormgever en websitebeheer Skûtsje Huzum.

Voormalige werkzaamheden: Grafisch ontwerper en testanalist bij een app ontwikkel afdeling. Opleidingsfunctionaris en docent in ICT Opleidingen.

Persoonlijke motivatie: ‘Muziek is voor mij en voor vele anderen een passie. Genieten van live muziek is één van de mooiste dingen die bestaat. Maar met de alsmaar stijgende ticketprijzen is het voor veel mensen onbereikbaar en bestaat er bijna geen gratis livemuziek meer. CityProms biedt dat wel en dat vind ik een geweldig initiatief. Heel fijn om aan mee te werken samen met een groep enthousiaste mensen.’