Omrin Estafette en CityProms weer partners

Ook dit jaar werkt CityProms Festival weer samen met verschillende culturele partners. Een van hen is Estafette recyclewinkels, al voor het derde jaar op rij nauw betrokken bij CityProms.

,,Bij Estafette recyclewinkels Leeuwarden draait alles om het geven van een tweede leven aan producten. Niet weggegeven maar doorgeven. Dat vinden wij een bijzonder gegeven”, zegt CityProms-directeur Tjeerd van Bekkum. ,,Onze crew draagt daarom T-shirts met de vraag ‘Wat geef jij door?’” Op de shirts staan de logo’s van CityProms en Omrin Estafette gebroederlijk naast elkaar.

Net als de voorgaande jaren sponsort de duurzame partner het festival met spulletjes die nodig zijn voor workshops of de inrichting van een concertzaal. Ook stelt de recyclewinkel in Leeuwarden vergaderruimte beschikbaar voor de organisatie van het festival. Eens per jaar zijn de vrijwilligers van CityProms te gast in het gebouw aan de Voltastraat en wordt voor hen een activiteit georganiseerd.

Verrassing

Op de tweede dag van CityProms, zaterdag 29 juni, bemensen medewerkers van Estafette recyclewinkel een kraam op het terrein voor Hoofdpodium Haan op het Wilhelminaplein. ,,Wat we daar precies gaan doen, blijft nog even een verrassing”, zegt Bert Elderhuis, manager van de Recycle Boulevard in Leeuwarden. ,,Maar reken er op dat het zeker iets met knuffeldieren te maken heeft.”

Dit jaar is het thema van CityProms Festival ‘Muzikale dieren en podiumbeesten’. Elderhuis: ,,Festivals kunnen, nee, moeten duurzamer. Daarom passen onze organisaties goed bij elkaar. Samen geven we waarde aan wat anders verloren zou gaan!”

Werken bij Estafette recyclewinkel en profiteren van allemaal leuke voordeeltjes? Neem dan eens een kijkje op de website en klik hier.

Deel dit bericht