Woensdag 6 oktober Aanvangstijd: 20.00-21.00 uur.
Mannen van Staal

Anders!

De dag dat ik op reis ga, wat gebeurt er allemaal wanneer je op pad gaat? En wat komt er praktisch bij kijken? Dansers en musici improviseerden de afgelopen tijd afzonderlijk van elkaar op deze vragen. In de voorstelling komen de improvisaties in een poëtische muzikale montagevoorstelling op een bijzondere locatie, met uitzicht op trein spoor en snelweg, bij elkaar. Via muziek, dans en poëzie reizen de deelnemers van Anders!, ieder met hun eigen specifieke bagage en reisdoel, vanzelfsprekend samen op. Jaarlijks produceert Anders! een voorstelling die tijdens CityProms uitgevoerd wordt. Dit jaar is dat voor het eerst een locatievoorstelling onder eindregie van Tamara Schoppert.

“Even ergens naartoe gaan, dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Het bleek een rijke bron van verhalen en inspiratie voor de deelnemers aan Anders! Ik geniet er enorm van om die met elkaar een vorm en een podium te mogen geven”

Tamara Schoppert | regisseur

Over Anders!

Anders! is een muziektheaterproject opgezet door Embrace Nederland i.s.m. CityProms Festival Leeuwarden met een cast van jonge mensen met uiteenlopende beperkingen (deelnemers) en amateurs uit de regio die samen met een team van professionele performers een voorstelling maken en uitvoeren. Ons motto is: ‘Iedereen heeft recht op een stem. Iedereen hoort erbij.

Programma

Anders! ‘De dag dat ik op reis ga’
Datum: Woensdag 6 oktober, 20:00 -21.00
Locatie: Mannen van Staal, Morseweg 19, 8912 BG Leeuwarden

Related Projects

Start typing and press Enter to search