ROSEYE onderzoekt gemeenschap en zelfrealisatie door middel van muziek. Met een klank en beleving diep in de ziel geworteld.
De explosief groovende en genre-buigende band presenteert hun unieke en persoonlijke verhaal, waarbij universele thema’s als liefde, spiritualiteit, maatschappij, onrecht en natuur aan de orde komen. Hun aankomende debuutalbum ‘Every Move’ verschijnt in april 2024 op Supersonic Jazz.

ROSEYE is een vijfkoppig collectief van internationale jonge muzikanten en bandleiders uit vijf verschillende hoeken van Europa, die hun krachten bundelen in Amsterdam en invloed putten uit geluiden en scènes over de hele wereld.
Gefronteerd door de Schotse Tallulah Rose, is het geluid van ROSEYE geworteld in soul, jazz, hiphop, r&b en elektronische muziek, met gelijkenissen met huidige artiesten als Hiatus Kaiyote, Robert Glasper en Sampha.

Tallulah Rose –Zang/Saxophone
Julek Warszawski – Gitaar
Deborah Slijkhuis – Bas
Joshua Lutz – Keyboards/Synths
Kasparas Petkus – Drums

We gaan op CityProms een energieke set spelen bestaande uit nummers van ons debuutalbum, dat net is verschenen, gecombineerd met nieuwe, frisse, nog niet eerder uitgebrachte nummers.