CityProms-tip: Kerstconcert Euphonia Wommels en Petra Berger

Op zaterdag 10 december  geeft harmonieorkest Euphonia om 20.00 uur een stralend kerstconcert met Italiaans accent, samen met zangeres Petra Berger in de Martinikerk in Bolsward.

Petra Berger is als zangeres bekend in binnen- en buitenland. Haar stem doet denken aan die van beroemde zangeressen als Barbra Streisand, Sarah Brightman en Emma Shaplin. Met haar hoge en heldere stem zingt ze net zo makkelijk klassiek werk als musical en popmuziek.

Haar carriere begon in de jaren tachtig. Na hoofdrollen in o.a. musicals als Sweeny todd en The Sound of Music, ontving ze welverdiende gouden en platina platen voor haar solo-albums. Petra Berger brak door in o.a. Finland, Spanje, Turkije en Mexico. Zij heeft meerdere keren opgetreden met de wereldberoemde tenors Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Deze avond wordt Petra afwisselend begeleid door haar vaste pianist Edwin Schimscheimer en/of het orkest. Ook zal het orkest, onder leiding van Tjeerd Barkmeijer zonder Petra van zich laten horen.

Dit concert wil je niet missen! Kaarten zijn te koop via de ticketshop. www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/798. De kaarten zijn ook te koop bij de Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum. Entree volwassenen: 20,00 euro, Kinderen t/m 12 jaar 10,00 euro.

Deel dit bericht