Omrin Estafette en Ying Media culturele partners CityProms

Twee nieuwe samenwerkingen waarbij we ons hartstikke goed voelen. Ying Media en Omrin Estafette verbinden zich als culturele partner aan CityProms.

 

De essentie van de kringloopwinkel aan de Voltastraat sluit naadloos aan op de boodschap van CityProms: doorgeven en verbinden, daar gaat het om. Music Connects! Estafette helpt ons festival voor en achter de schermen. Zo zorgt de styliste van de Leeuwarder Recyclewinkel ervoor dat het Wilhelminaplein vrijdag, zaterdag en zondag gezelliger wordt.

 

Er worden vier zitjes gecreëerd, met spullen van de kringloopwinkel. Het zijn plekjes waar bezoekers comfortabel van het programma kunnen genieten. Ook helpt Estafette mee bij het aankleden van de grote zaal in schouwburg De Harmonie waar op zaterdag 25 juni allemaal noordelijke jeugdorkesten spelen.

 

Ying Media is de nieuwe mediapartner van CityProms Festival. Samen is een festivalkrant gemaakt en in de verschillende uitingen wordt online of offline ruimhartig over het festival bericht. ,,Met Ying hebben we een mediapartner die de bekendheid van ons festival zal vergroten ”, zegt CityProms-directeur Tjeerd van Bekkum.

 

Het mediabedrijf maakt hoogwaardige content voor maandbladen, nieuwswebsites, magazines en vele social media-kanalen. Van Bekkum: ,,Ying helpt ons hopelijk mee om meer bezoekers uit Fryslân te trekken. Ons festival, juist vanwege al die honderden deelnemende Friezen, verdient dat!”

 

Deel dit bericht